Arădenii au luat, în doar 24 de ore, amenzi ale căror valoare totală depășește 70.000 de lei

0
642

La nivelul Județului Arad, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, în centrele de carantină erau cazate, în această dimineață la ora 9.00, 275 persoane. Numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de carantină de 14 zile este de 889. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 151, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de autoizolare la domiciliu este de 3653.

Verificări și amenzi de zeci de mii de lei

Pe parcursul zilei de ieri și până azi dimineață, polițiștii arădeni au verificat 131 persoane și 29 societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau a restricţiilor instituite prin ordonanțele militare în vigoare. În urma tuturor acţiunilor de verificare efectuate pe linia respectării restricțiilor instituite prin ordonanțele militare, au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricțiile de circulație, în valoare totală de 44.000 lei. Nu au fost întocmite dosare penale noi pe speţele menţionate. În același interval de timp, jandarmii arădeni au verificat 71 de persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu şi au aplicat 2 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, valoarea totală a amenzilor fiind de 5.000 lei.

Polițiștii locali arădeni, asigurând cu un efectiv de 50 de cadre și 22 mijloace auto mai multe tipuri de activități legate de prevenirea răspândirii COVID-19 și aplicării prevederilor ordonanțelor militare, au legitimat și verificat, într-un interval de 24 de ore (perioada 05.05.2020, ora 7.00 – 06.05.2020, ora 7.00), 1054 de persoane, în urma celor constatate întocmind 10 procese verbale de contravenție pentru aceleași fapte privind nerespectarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare, valoarea totală a amenzilor fiind de 24.000 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.