Arădenii au protestat în acest weekend împotriva măsurilor luate în pandemie

0
485

Duminică seara, în jurul orei 19 mai mulți arădeni s-au strâns în fața primăriei pentru a protesta împotriva normelor impuse de pandemie, dar și împotriva discriminărilor celor care nu doresc să se vaccineze. Mai ales că duminică Aradul a depășit incidența de șase infectări la mia de locuitori, iar în municipiu intră noi restricții începând de luni.

Aproximativ 200 de arădeni s-au alăturat încă de sâmbătă valului de proteste declanșate în marile orașe din țară, adunându-se în fața Palatului Administrativ.

Copii nu sunt cobai! Opriți-vă” sau „Sănătatea nu se face cu forța” au fost câteva dintre mesajele scrise pe o pancarte din fața primăriei.

Câțiva dintre participanții la manifestație au avut ideea de a da foc câtorva măști, însă ideea a fost descurajată de autoritățile prezente și ele la adunare.

Organizatorii protestului au venit pregătiți cu zeci de pancarte, bannere și steaguri, dar și cu un sistem audio prin care au difuzat diferite mesaje, dar și melodii patriotice. Într-un final protestul de la Arad din acest sfârșit de săptămână s-a încheiat fără vreo concluzie, arădenii întorcându-se acasă cum au venit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.