barcaÎnscrisă în calendarul Descoperă Rowmania, eveniment organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23, întrecerea ca­notcelor s-a bucurat de interes în rândul arădenilor. Sub ochii fostului mare campion, Ivan Patzaichin, 12 echipaje şi-au disputat un loc în finala programată peste o săptămână la Tulcea. În ordinea seriilor, la start au fost prezente următoarele echipaje: Parcul Natural „Lunca Mureşului“, Wotan, Port Arthur, Atletico Arad 2001-2002, Învingătorii, Media (sprijinită de doi campioni olimpici: Sorin Babii şi Ivan Patzaichin), 1.000 kg, Water Performance (Timişoara), Voinţa UTA Arad, Max, Voinţa Arad şi CSM Arad.
A câştigat Water Performance, echipajul timişorean fiind alcătuit din sportivi de performanţă ai cluburilor de pe Bega, câţiva dintre ei componenţi ai loturilor naţionale. Poziţia secundă, care asigură calificarea la finala de la Tulcea, a revenit Voinţei UTA Arad, la un „cioc“ de canotcă în faţa echipajului de la Port Arthur.
Toţi participanţii au fost recompensaţi cu diplome, tricouri şi medalii, festivitatea de premiere întregind o zi deosebită pe Mureş, alături de o personalitate şi un om de excepţie, Ivan Patzaichin.

Recomandările redacției