Arădenii care-și doresc să devină directori de școli vor avea examen în 27 iulie

0
248

Examenul național pentru concursul de directori de școli va avea loc pe 27 iulie, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Acesta a precizat că pot participa toți cei care vor să fie directori și că nu contează apartenența la Corpul experților în management educațional.

O să avem în data de 27 iulie cu siguranță un examen național pentru toți aceia care vor să devină director de școli. Fără condiții de apartenența la Corpul experților în management educațional și la astfel de lucruri. Subiectele vor fi relevante și mai cu seamă vor asigura un acces echitabil al tuturor celor care se cred îndreptățiți să devină director de școli. Asta va fi prima etapă. În lunile septembrie-octombrie va avea loc cea de-a doua etapă – aceea a interviurilor în care vom vedea, prin consultare cu toți cei implicați, componența comisiilor care vor realiza aceste interviuri”, a declarat Cîmpeanu.

Inițial s-a anunțat că etapa cu proba scrisă ar trebui să aibă loc în săptămâna 5-9 iulie, iar etapa a doua a concursului național pentru posturile de directori de școli, în săptămâna 26-30 iulie 2021.

Va fi un concurs național, cu subiecte unice, iar acesta va avea două etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.