Arădenii de argint la Campionatul Naţional de Aruncări Lungi

0
218

Campionatul Naţional de Arun­cări Lungi  s-a consumat în această săptămână pe arena Gloria.
Marți, în proba de aruncare a suliţei, probă rezervată categoriilor seniori şi tineret, Raul Rusu (CSM Arad) a aruncat 74,90 metri, rezultat cu care a devenit vicecampion naţional de seniori şi tineret. Arădeanul a fost devansat de băcăuanul Alexandru Novac, cel care din prima încercare a aruncat 78,66 metri, rezultat ce reprezintă şi un nou record naţional. Bronzul i-a revenit lui Marian Pop, de la CSU Cluj-Napoca, cu 74,71 metri.
„A fost bine, cred că am concurat aproape de standardele mele. Mă bucur că am trecut peste toate accidentările din ultima perioadă. Sper ca la următorul concurs să arunc și mai bine. Important e să fiu sănătos și să muncesc cum trebuie, cu multă răbdare, muncă, psihic și voință pot atinge bare­mul pentru Jocurile Olimpice”, a declarat proaspătul vicecampion naţional, Raul Rusu.
Un alt arădean prezent în concurs, tânărul Denis Both (CSM Arad) a terminat pe locul 5, cu 65,71 metri.  „Din punctul meu de vedere, am făcut un concurs  bun. Am făcut record personal, ceea ce e important pentru mine, chiar dacă nu am aruncat cat mi-am propus”, a punctat și Both la finalul întrecerii.
Suliță de argint pentru Both
Miercuri, atletismul arădean a mai cucerit o medalie la Naţionalele de Aruncări Lungi. În proba de aruncare a suliței a juniorilor I, Denis Both (CSM Arad) a obținut medalia de argint, cea mai bună aruncare a sa măsurând 60,52 metri. Un alt atlet al CSM Arad, Norbert Lestyan, a concurat în proba de aruncare a discului, acesta clasându-se pe locul 5, cu 43,56 metri.
Naționalele de aruncări lungi de la Arad s-au încheiat ieri, când au avut loc probele de ciocan, suliță și disc la juniori II, fără rezultate notabile pentru reprezentanții CSM-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.