Arădenii de la Federația Română de Judo aduc un mare eveniment la Polivalentă: Cupa Europei Under 21

0
273

Orașul nostru a devenit un punct important pe harta judoului românesc, având patru reprezentanţi de seamă în structurile de conducere ale Federaţiei. Dorel Căprar e vicepreşedinte, Marius Jeberean, şeful arbitrilor – Victor Bălăşoiu, preşedintele Comisiei de Apel, iar Iosif Szillyer – membru al Comisiei de Apel.
Pornind de aici, noul președinte al FRJ a ținut cont în special de inițiativa lui Jeberean, aceea de a atribui o competiție de anvergură continentală Aradului. Este vorba despre European Cup Under 21 la judo, ce ar trebui să aibă loc pe 19 și 20 august la Sala Sporturilor Victoria. Probabil, „europenele” vor fi cuprinse în calendarul evenimentelor dedicate Zilelor Aradului, putând beneficia, astfel, de susţinerea financiară a autorităţilor locale. Prezența estimată este de 400 de sportiv din toate țările de pe „Bătrânul Continent”.
European Cup Under 21 va fi urmată de un stagiu centralizat de pregătire, cu antrenamente deschise. Iubitorii judoului din Arad vor avea parte de intrare liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.