Arădencele de vârsta a treia sunt aşteptate la tradi­ţionalul Bal al Mărţişorului, organizat de Liga şi Filiala Municipală a Pensionarilor. Balul, aflat la ediţia cu numărul 14, va fi organizat pe data de 10 martie. LJP Arad face înscrieri pentru balul ce va avea în centrul atenţiei doamnele, pentru care, organizaţiile de pensionari au pregătit surprize. Evenimentul urmează să strângă câteva sute de pensio­nari, vârstnici arădeni, din municipiu şi de la cluburile din judeţ. La petrecere sunt invitaţi şi reprezentanţi ai cluburilor înfrăţite cu liga de pensionari din Ungaria: Gyula, Oroshaza, Lököshaza, Kytigyhaza şi Budapesta.
Înainte de petrecere, liga va supune atenţiei şi câteva teme serioase, şi anume bilanţul activităţii pe anul trecut şi bugetul de care dispune organizaţia în acest an. Aceste subiecte vor fi cunoscute vârstnicilor membri de ligă în cadrul unei adunări ce va avea loc pe data de 10 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Trebuie spus că bugetul Ligii Pensionarilor este constituit din cotizaţiile pe care le achită pensionarii membri, din sponsorizări şi din activităţi directe, adică din ceea ce întreprinde organizaţia. Liga are peste 30.000 de membri şi cam tot atâţia simpatizanţi. Simpatizanţii sunt rudele membrilor şi vârstnicii care au apelat la serviciile ligii ori au beneficiat de anumite facili­tăţi pe care acestea le-a pus la dispoziţie.
Pentru a participa la bal, vârstnicii trebuie să plătească 38 de lei, bani care acoperă un meniu de persoană. Partici­panţii vor avea parte de muzică şi alte moment surpriză, după cum anunţă organizatorii.

Recomandările redacției