Arădenii, îndemnați să se vaccineze „pentru reluarea activităților culturale”

0
176

Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură lansează proiectul „Ne vaccinăm pentru reluarea activităților culturale!”.

Proiectul va fi inaugurat la începutul lunii iunie, în grădina de vară a Cinematografului „Arta“. Prin acest demers, arădenii sunt încurajați să se vaccineze la Centrul de vaccinare amenajat chiar în interiorul cinematografului, iar persoanele care se vor vaccina aici de-a lungul sezonului estival vor primi ca bonus invitații la proiecțiile organizate în grădina de vară.

Primele proiecții de film în grădina de vară de la „Arta“ din acest an vor avea loc în perioada 4-5 iunie, de la ora 21,30, în cadrul Festivalului Internațional „Très Court”, organizat cu sprijinul Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad și al Institutul Francez din România.

Această campanie este menită să încurajeze vaccinarea și reluarea evenimentelor culturale în siguranță, iar participarea la evenimentele în aer liber este posibilă pentru:  persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore;  persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.