Zeci de suflete curate, a căror povești sunt dramatice așteaptă ajutor. Copii și tineri orfani, provenind din familii nevoiașe și dezorganizate ar putea avea sărbători mai frumoase, dacă ar primi sprijin din partea arădenilor. Orice donație contează mult.
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad organizează campania umanitară „Trăieşte magia Cră­ciunului dăruind!”, aflată la cea de a patra ediție. Motto-ul campaniei este: „Fiecare copil merită o şansă, te invităm să dăruiești din puţinul sau multul tău celor ce nu au deloc”
„Scopul acestei campanii este ajutorarea familiilor cu copii săraci din judeţul Arad prin oferirea de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, scutece și alte produse esențiale pentru bebeluși, produse igienico-sanitare, alimente neperisa­bile.
Dacă doriţi să le faceţi o bucurie de sărbători, copiilor proveniți din comunități defavorizate, din familii sărace sau dezorganizate, implicaţi-vă în campania Trăiește Magia Crăciunului dăruind!”, susține Erika Stark, directorul Direcției Gene­rale de Asistență Socială și Protecția Copilului.
Donaţiile se pot face până pe data de 20 decembrie 2016, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, str. 1 Decembrie nr. 14
DGASPC Arad mulțumește tuturor partenerilor și colaboratorilor care în fiecare an sunt alături de instituția noastră în acest demers și întind o mână de ajutor în semn de solidaritate cu cei nevoiași.
Pentru detalii, arădenii pot suna la următoarele numere
de telefon: 0749860363, 0742248722 și 0257/210055 – interior 131.

Recomandările redacției