Arădenii pot afla ce le oferă piața muncii de peste graniță

0
398

Arădenii se pot informa în legătură cu piața locurilor de muncă de peste graniță – cum pot aplica la posturi, ce condiții trebuie să îndeplinească și cum se desfășoară selecțiile de angajare. Toate ofertele de angajare sunt disponibile prin re­- țeaua de ocupare EURES.
Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) organizează pe 16 noiembrie, începând de la ora 11.00, seminarul cu tema „Ziua informării Eures dedicată Persoanelor în căutarea unui loc de muncă“. Seminarul se va organiza la sediul AJOFM din strada Călugăreni.
În această perioadă, sute de arădeni își pot găsi de lucru peste graniță, prin rețeaua de ocupare EURES. Un angajator din Spania caută personal pentru 800 de lo­curi de muncă, la recoltat căpșuni, pe perioadă determinată.
Sunt căutate 500 de femei și 150 de cupluri și nu se solicită experiență ori cunoașterea unei limbi străine.
Arădenii interesați trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă, în stra­da Călugăreni. Selecția va avea loc în trei locații din țară. În 3 decembrie 2016 are loc selecţia la Vaslui începând cu ora 9.00; în 14 decembrie 2016, selecţia la Ialomiţa de la ora 9.00, în 15-16 decembrie 2016, la Vâlcea. La Vâlcea, pe 15 decembrie, selecția începe la ora 12.00, iar în 16, de la ora 9.00.
Și alte oferte de angajare sunt disponibile prin rețeaua de ocupare Eures.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.