Direcţia Venituri din cadrul Primăriei Municipiului Arad anun­ţă contribuabilii că începând de săptămâna aceasta pot apela numărul de telefon cu tarif normal pentru informaţii privind suma taxelor și impozitelor locale pe care urmează să le achite.
Numărul de telefon este 0257/220.022 (apelabil din orice reţea). Un robot invită la următoarele opţiuni: pentru tasta – 1 – impozite şi taxe locale, pentru tasta – 2 – stadiul documentelor depuse, pentru tasta  – 3 – programul cu publicul al Primăriei Municipiului Arad.
Pentru impozite şi taxe locale trebuie introdus de la tastatura telefonului (în TONE) CNP-ul titu­larului. Robotul va spune suma totală de plată la data apelului. Există şi opţiunea pentru sume defalcate: clădiri, terenuri, maşini, restanţe. Toate aceste informaţii se pot afla şi online, tot pe bază de cod numeric personal, iar pentru detalii este nevoie să se obţină o parolă de la Direcţia Venituri a Primăriei Arad.
Vă reamintim că taxele și impozitele locale aferente anului 2018 se vor putea achita înce­pând cu data de  15 ianuarie 2018.
(G.C.)

Recomandările redacției