campanie scoala„Cel care deschide uşa unei şcoli, închide o închisoare“ – citatul sciitorului Victor Hugo este motto-ul campaniei demarate la Arad, de săptămâna aceasta. Arădenii au ocazia de a ajuta pe copiii săraci să meargă la şcoală făcând donaţii constând în cele necesare pentru cursuri şi nu numai.

Campania „Redă-i şansa de a merge la şcoală“ urmăreşte sprijinirea copiilor proveniţi din familii sărace din judeţ. În campania sunt implicate Primaria Municipiului Arad, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, Inspectoratul de Poliţie, asociaţia „Cetatea Voluntarilor“ şi asociaţia „Casa cu Lacăt“.

„Campania care are ca si scop facilitarea integrării în sistemul şcolar a copiilor care provin din familii sărace din judeţul Arad, prin colectarea şi distribuirea de reghizite, ghiozdane, haine şi produse de papetarie. Partenerii acestui proiect doresc să-i spijine pe cei mai săraci dintre copii pentru a le asigura ceva atât de elementar pentru ei: accesul la învăţătură“, susţin reprezentanţii asociaţiei „Cetatea Voluntarilor“ într-un anunţ privind campania. Primul punct de colectare stabilit pentru această campanie este în faţa Palatului Administrativ.

 

Recomandările redacției