Arădenii pot face donaţii în cadrul campaniei „Ştim din timp“

0
224

donatii

Copiii, familiile nevoiaşe, precum şi vârstnicii vor fi beneficiarii unei campanii ample, derulate la nivel de judeţ de luna aceasta. Este vorba de campania umanitară „Ştim din timp“ lansată de asociaţia Cetatea Voluntarilor, în parteneriat cu MedLife – spitalul Genesys Arad. Detalii legate de campanie au fost prezentate în cadrul unei conferinţe găzduite de Consiliul Judeţean.
În cadrul campaniei, arădenii pot face donaţii constând în alimente, îmbrăcăminte, obiecte pentru igienă şi jucării. Acestea urmează să ajungă încă din maternitate la mame vulnerabile cu copii, în centre de plasament, leagăne şi case de tip familial, la familii nevoiaşe, precum şi în centre de vârstnici. „Dorim să asigurăm fiecărui copil susţinerea noastră cu alimente, produse pentru igienă, îmbrăcăminte, obiecte de mobilier, accesorii medicale, rechizite, cărţi şi alte obiecte pentru învăţământ, căruciare, jucării, produse pentru alăptare şi multe altele, în baza vârstei şi a nevoilor aferente. Vrem să sprijinim mamele pentru a contribui la prevenirea abandonului şi să ajutăm familii nevoiaşe din judeţ”, spune Anamaria Nyeki, reprezentanta asociaţiei Cetatea Voluntarilor Arad.
În cadrul campaniei este asigurat şi acces gratuit la analize medicale pentru beneficiari. De asemenea, campania ce se va derula pe parcursul întregului an va cuprinde două evenimente de caritate – un bal umanitar pentru copii, pe data de 1 iunie a anului şi o acţiune la finalul 2014. Cei care doresc să facă donaţii sunt aşteptaţi la Spitalul Medlife – Genesys din Arad sau pot suna la numărul de telefon: 0740531006.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.