Arădenii pot învăţa gratuit limbi străine, în cadrul unui proiect de voluntariat

0
394

cursuriArădenii vor avea ocazia să înveţe limbi străine gratuit, în cadrul unui proiect finanţat din bani europeni. Cursurile vor fi organizate de voluntarii din cadrul proiectului GAIA, finanţat prin Programul Tineret în Acţiune – Serviciul European de Voluntariat

Sesiunile de cursuri vor fi gratuite şi vor avea loc în perioada martie – august 2014. Locaţia desfăşurării este într-un spaţiu special amenajat, pe Bulevardul Revoluţiei 81. Arădenii interesaţi pot face cursuri de: limba spaniolă – în fiecare miercuri de la ora 18:30, limba turcă – în fiecare miercuri de la ora 16:30, limba arabă –  în fiecare joi de la ora 18:30. În plus, se vor organiza ateliere de trash art, în fiecare vineri de la ora 14:00.

Proiectul GAIA,  finanţat prin Programul Tineret în Acţiune – Serviciul European de Voluntariat în cadrul unui parteneriat internaţional este compus din următoarele organizaţii: Youth Network for Development and Innovation din Iordania, Canakkale Koza Genclik Dernegi din Turcia şi Asociaţia Culturală Ingalicia din Spania. Proiectul este coordonat de Asociaţia Clubul Tinerilor Arădeni DELTA–Filiala Timiş.

Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine. Pentru mai mult detalii, contactaţi-ne la următoarea adresa: asociatiadelta@gmail.com, iar la cursuri sunt bineveniţi cât mai mulţi arădeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.