ziPrimăria Municipiului Arad va relua, în luna martie, seria de întâlniri cu cetăţenii în cadrul proiectului  “O zi cu primarul”.
Anunţul a fost făcut, miercuri, în timpul discuţiei pe care primarul municipiului Arad a avut-o cu cetăţenii pe o reţea de socializare.
Astfel, începând din luna martie, în fiecare săptămână, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, îşi va petrece ziua de miercuri alături de câţiva arădeni interesaţi să afle în mod direct cum se defăşoară o zi de muncă a edilului-şef.
Prin participarea la toate activităţile de pe agenda de lucru, cetăţenii interesaţi se informează despre responsabilităţile primarului şi despre ce înseamnă administrarea municipiului în prezent şi în perspectivă.
Invitaţii la “O zi cu primarul” au ocazia să afle detalii despre proiectele municipalităţii şi totodată au prilejul să-i transmită direct primarului opiniile faţă de diversele aspecte ale administrării Aradului.
Cetăţenii care doresc să participe alături primar, timp de o zi, la toate activităţile din cadrul instituţiei, se pot în­scrie la Serviciul de Relaţii cu publicul din cadrul Primăriei Municipiului Arad, telefonic la numărul 0257-281850, int.307, prin e-mail pe adresa  sau  pe pagina de internet www.primariaarad.ro.
(Ş.M.)

Recomandările redacției