Arădenii s-au îmbulzit, mai ceva ca în vremea comunismului, să profite de ofertele unui supermarket

1
901

Un nou supermarket în orașul nostru este o bucurie enormă pentru o bună parte dintre arădeni. Marea deschidere a unui supermarket plin cu electrocasnice a avut loc în această dimineață încă de la primele ore.
Astfel, ușile supermarketului s-au deschis, astăzi în Arad și, aflând vestea că acesta ar putea fi cel mai mare din țară, arădenii au dat buzna încă din primele clipe. Angajații abia au reușit sa facă față valului uriaș de arădeni care s-au înghesuit sa profite de ofertele magazinului.
Imaginile par desprinse din vremea comunismului, când oamenii erau nevoiți sa aștepte ore bune la coadă pentru o sticla de lapte sau o bucată de pâine. Astăzi însă acestea au fost înlocuite cu televizoare, aspiratoare, frigidere sau uscătoare de păr, care au fost la oferte generoase, pe care arădenii nu le-au putut rata sub nici o formă.

1 COMENTARIU

  1. Top ten(10) incompetentii judetelor (cu bani). Am fost si EU aici, nu m-am putut abtine.am asistat la o imbulzeala inexplicabila pt????…. Pt un produs a carui pret multi dintre noi l-am aflat la fata locului care desiiiigur era redus „blana” altfel nu punem botu! Mai! Oare il gasesti la cel mai ieftin magazin de electro din zona ta?! 🤔🤔🤔atat ca nu are sigla de model 2020? Eu ii dau o cautare pe net inainte de orice achizitie…. Voi faceti cum credeti 🙂 dar sa stiti : au foarte multe produse la reducere! Acuma nah… Nu toata lumea luam salariul in acelasi timp, Corect?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.