Arădenii s-au impus în gala de kickboxing „Dey Grand Prix Colosseum”

0
308
În imagine Rüben Onișor (redactor al cotidianului Glasul Aradului) Sursă foto: Viorel Muscă
În imagine Rüben Onișor (redactor al cotidianului Glasul Aradului) Sursă foto: Viorel Muscă

Oraşul nostru se află printre puținele locuri din țară unde în acest an au fost organizate gale profesioniste de kickboxing din circuitul Colosseum Tournament. Totul a fost posibil pentru ca Daniel Leş (Dey Bodyguard Internaţional 2012) a sprijinit organizarea evenimentului sportiv.
Programul competiţiei lipsite de public, a fost modificat din cauza coronavirusului. Trei meciuri au fost anulate din cauza a trei cazuri pozitive de Covid-19 la sportivi. Însă, un meci a fost salvat de către Alexandru Ianțoc, care a acceptat să îl înfrunte pe Eduard Gafencu. Vedeta serii, campionul francez Freddy Kemayo, nu a mai intrat în ring pentru că adversarul său, Marius Munteanu, a ieșit pozitiv.
Primul meci al serii a fost câștigat de către arădeanul Rüben Onișor, care a luptat împotriva lui Paul Tolaș din Alba Iulia, la categoria 61 kg, obținând o victorie clară la puncte după cele trei runde disputate.
Elevul lui Ruben Stoia, Gabriel Bozan, de origine din Deva, dar stabilit în Arad a făcut spectacol în partida cu bistrițeanul Daniel Bolfa. Acesta a dominat tot meciul învingând la puncte la categoria 70 kg.
Celălalt arădean este cunoscutul Eduard Gafencu, care și-a aflat adversarul în ziua cântarului a luptat împotriva lui Alexandru
Ianțoc, din Lipova. Gafencu a câștigat în a doua repriză prin KO după o serie de pumni și picioare în fața lui Ianțoc, care nu a mai putut continua lupta.
Iată deciziile arbitrilor în cele şapte confruntări de la gala „Dey Grand Prix Colosseum”:
Alexandru Tironeac câştigă la puncte vs Alex Manolache; Ruben Onișor câştigă la puncte vs Paul Tolaș; Gabriel Bozan câştigă la puncte vs Daniel Bolfa; Silviu Ionescu câştigă prin KO vs Ionel Bălan; Sebastian Cozmâncă câştigă prin KO vs Anthony Burger (Franţa); Edy Gafencu câştigă prin KO vs Alexandru Ianțoc; Andrei Ostrovanu câştigă la puncte vs Flavius Boiciuc.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.