Arădenii s-au zbătut mult, dar au realizat puţin: UTA – Universitatea Craiova 1-2

0
368

Meci cu mare încărcătură, încrâncenat, din care a lipsit însă spectacolul şi uneori chiar fotbalul. Ultimul meci al etapei le-a adus faţă în faţă pe UTA şi Universitatea Craiova, echipa oaspete pornind din postura de favorită. Din păcate, echipa olteană a şi reuşit să câştige, în ciuda faptului că în ultimele secvenţe ale meciului arădenii au ratat o şansă imensă de egalare, prin Albu.
UTA a fost bătăioasă, a pus osul la bătaie, dar a părut lipsită de viziune.
Craiova a deschis scorul în minutul 13, prin Cicâldău. Buhăceanu a egalat în minutul 21, dar la cinci minute distanţă Ofosu a marcat pentru 1 la 2.
Jucătorul arădean Benga a comis un fault criminal în minutul 85, motiv pentru care a şi primit, pe deplin meritat, direct cartonaşul roşu.

UTA a început meciul cu următorii jucători: Iacob, Simo, Benga, Da Silva, Bustea, Albu, Isac, Ursu, Rusu, Buhăcianu, Rus. Au mai intrat: Oroian, Melinte şi Miculescu.

În urma rezultatului, Universitatea Craiova revine pe primul loc al clasamentului, în timp ce UTA se află pe locul 7, la egalitate de puncte cu Viitorul, formația de pe locul 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.