După ce în cursul zilei de miercuri a ajuns la urechile tuturor modul în care s-au mobilizat taximetriștii, lucrurile bune continuă să se întâmple. Mulți și-au dat seama că dacă pot, ei își doresc să ajute arădenii în diferite moduri. 

Astfel, mai multe persoane s-au mobilizat și au postat pe internet cum că își doresc să facă voluntariat. Sunt câțiva care au luat în calcul faptul că cei în vârstă sunt cei mai expuși așa că ar fi bine dacă cineva i-ar ajuta. Astfel, fără să stea prea mult pe gânduri, mai multe persoane au anunțat că își doresc să facă ei cumpărături pentru oamenii care au o vârstă mai fregedă. Aceștia sunt dispuși să ajute fără să fie obligați de cineva, exact ca și taximetriștii. Pentru mulți este clar faptul că trebuie să avem grijă unii de alții și să fim cât mai uniți. Pe lângă cei care vor să meargă la cumpărături fără să aștepte ceva în schimb, mai există și multe persoane care donează fel și fel de obiecte sau cei care își pun la dispoziția medicilor chiar și mașina persoanală, doar să poată să le facă drumul spre casă sau spre spitale ceva mai ușor. 

Așadar, arădenii încep să fie parcă mai uniți ca oricând și să înțeleagă cât de mult înseamnă o faptă bună, un gest oricât de mic, dar în folosul tuturor. 

Recomandările redacției