media_galaxy

Magazinul, situat in centrul comercial Atrium Mall, este dispus pe o suprafata de aproximativ 2.000 de metri, si este al 15-lea magazin de mare suprafata din reteaua Media Galaxy, primul magazin MediaGalaxy din orasul Arad.  Prin adaugarea acestei noi locatii, Altex Romania a ajuns la exploatarea unui spatiu comercial de peste 110.000 mp (magazinele Altex si Media Galaxy).

Conceptul de design, amenajare, si semnalizare a produselor din noul magazin este unul modern, care raspunde nevoilor consumatorilor de a interactiona cu tehnologia si de a experimenta cele mai inovatoare aparate electronice si IT. Noul spatiu comercial este dotat cu insule dedicate brandurilor, displayuri cu design contemporan, si ofera consumatorilor puncte speciale de informare si comparare a preturilor produselor aflate la raft.

“Magazinul Media Galaxy Arad din Atrium Mall este conceput sa devina o locatie de referinta pentru cumparaturi de electro-IT si este rezultatul unei investitii solide atat in amenajare , cat si in stocul si oferta de marfa expusa la raft. Aradul este un centru urban important, in care prezenta unui magazin care sa faca disponibile de la produse varf de gama, pana la produse high-end si a celor adresate celor cu venituri medii, raspunde exegentelor unui consumator iubitor de tehnologie”, a declarat Razvan Popescu, director de vanzari Altex Romania, compania care detine lantul de magazine MediaGalaxy.

Magazinul Media Galaxy Titan este primul magazin deschis in 2013 , fiind al 15-lea magazin din retea. Valoarea stocului de marfa pentru acest magazin este de 1.500.000 de euro, valoarea produselor aflate in promotii la deschidere fiind de 200.000 de euro.

Deschiderea pentru public a magazinului va avea loc in data de 22 februarie 2012. Printre cele mai atractive oferte de deschidere se numara cea pentru Smart TV LED 3D Philips la 1999lei, Consola PlayStation cu 3 jocuri incluse la 999 lei, camera foto mirrorless Nikon la 1499 lei, Smartphone Samsung Galaxy S3 la 1699 lei.

Media Galaxy ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare. In fiecare zi cei aproximativ 500 de angajati ai companiei sunt dedicati livrarii de solutii tehnologice de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.

Recomandările redacției