Arădenii se vor putea vaccina cu AstraZeneca chiar dacă nu au programare

0
148

Arădenii care doresc să se vaccineze cu serul produs de AstraZeneca o pot face indiferent dacă au sau nu programare. Măsura intră în vigoare, la nivel național, peste câteva zile, anunță Comitetul Național de Vaccinare.

„În câteva zile: vaccinare fără programare cu Vaxzevria (AstraZeneca). Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) și în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri și instrucțiuni.

Vom anunța începerea vaccinării fără programare în termen de câteva zile!”, anunță CNCAV într-o postare pe Facebook.

Comitetul îi sfătuiește pe doritori să verifice online disponibilitatea locurilor.

Membrii Comitetul Național de Vaccinare au decis că cine vrea să fie vaccinat cu serul AstraZeneca poate merge la centre cu buletinul și poate fi imunizat. Dacă sunt persoane programate, acestea au prioritate, potrivit digi24.ro.

Motivul pentru care au fost luate aceste măsuri a fost că, în urma controverselor legate de acest vaccin, centrele din țară rămâneau goale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.