Arădenii sunt aşteptaţi la manifestările de marcare a 26 de ani de la Revoluţia din 1989

0
422
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La 26 de ani de la Revoluţia din 1989, la Arad vor fi organizate ceremonii de comemorare, în mai multe locaţii din municipiu.

Astfel, pe 21 decembrie,la fel ca în anii trecuţi, programul va începe la ora 7.40, la fosta fabrică de orologerie, unde momentul începerii Revoluţiei la Arad va fi marcat prin depuneri de coroane şi o slujbă religioasă. Manifestările vor continua la ora 8.40 la Biserica Paraclisul Martirilor – Arad, Piaţa UTA, cu o slujbă de pomenire.

Ceremonialul va continua apoi la ora 9.00, la Troiţa Eroilor din cimitirul Eternitatea, la 9.30, la Crucea Eroilor din Piaţa Revoluţiei şi la ora 18:00, la Monumentul Eroilor – Arad, în Piaţa Revoluţiei.

În cea de a doua zi de manifestări, pe data de 22 decembrie, manifestarea va începe la ora 11.00, în Piaţa Revoluţiei, la Monumentul Eroilor.

La ceremonial vor fi prezenţi reprezentanţi ai asociaţiilor de revoluţionari, ai administraţiei locale şi judeţene şi instituţiilor publice, ai partidelor politice, precum şi arădeni doritori să participe.

La ora 12.00 vor avea loc acţiuni la sediul IPJ Arad, mai apoi, peste o oră, la Garnizoana Arad din Subcetate, iar la ora 14.00, la Monumentul Eroilor din Făt – Frumos.

Seria ceremoniilor de omagiere a eroilor din Decembrie 1989 se va încheia pe data de 23 decembrie, cu un ceremonial la mondumentul Toth Sandor, podul Decebal, de la ora 12.00. Programul evenimentelor va fi anunţat de Prefectura Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.