Aradul redevine pentru două zile amfitrion pentru expoziţiile chinologice internaţionale, weekend-ul viitor, în zilele de 28 şi 29 septembrie. Sute de patrupede din zeci de rase, din ţară şi de peste graniţă se vor întrece la dublele expoziţii CACIB şi Club CCAR. În afara câinilor româilor, vor fi arbitraţi câini din ţări precum Ungaria, Slovenia, Italia şi Germania.
Arădenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 28 septembrie la Parcul Chinologic, unde se va desfăşura expoziţia CACIB – Cupa Transilvania, începând de la ora 10.00 şi duminică, la cea de-a doua expoziţie CACIB, când va fi ales şi cel mai titrat patruped. Tot duminică se va consuma şi expoziţia Club CCAR – grupa a IX a câinilor.
În cele două zile, patrupedele parti­cipante se vor întrece mai întâi pe grupe, pentru obţinerea titlurilor la diferite clase, iar cei care vor depăşi cu brio arbitrajul exigent vor ajunge să evolueze în „Best in Show“ – punctul culminant al celor două expoziţii.
Asociaţia Chinologică Română – Fi­liala Arad a prelungit înscrierile pentru expoziţiile chinologice internaţionale până pe data de 18 a acestei luni. În cele două zile de expoziţie vor fi nelipsite standurile cu diferite produse de alimentaţie şi îngrijire pentru patrupede.

Recomandările redacției