Filarmonica îi invită pe arădeni la un medalion Bartholdy

0
254

Concertul din această joi, de 13 mai, este un medalion Bartholdy, la care Filarmonica Arad își invită publicul de la ora 19, dirijor fiind Dan Crișan.

Din program fac parte uvertura Hebridele, op.26 și Simfonia I în do minor, op.11. „Felix Mendelssohn Bartholdy a scris Simfonia I în do minor, în anul 1824, la vârsta de 15 ani. Copil minune al secolului al XIX-lea, pianist de carieră și compozitor, pictor acuarelist de mare talent, spirit comunicativ, cu o vocație epistolară care i-a întregit personalitatea, Felix Mendelssohn Bartholdy reprezintă un reper constant în preferințele publicului de pretutindeni.

Simfonia I, creația sa de adolescență, care i-a permis accesul în rândul marilor simfoniști ai muzicii romantice, este tema principală a noului nostru portret de compozitor, programat în seara de Joi, 13 Mai 2021, la ora 19.00. Vă oferim această partitură în premieră, alături de uvertura Hebridele, op.26, un tulburător și celebru poem simfonic de factură impresionistă, semnat de Felix Mendelssohn Bartholdy la vârsta  de 21 de ani”, au transmis cei de la Filarmonica Arad.

Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul https://www.bilete.ro/medalion-felix-mendelssohn-bartholdy/ și la casieria Palatului Cultural, conform programului afișat pe site-ul instituției de cultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.