Arădenii „Take, Ianke şi Cadîr“, pe scena de la Dortmund

0
543

Un spectacol de succes. O poveste iubită de public. Un proiect teatral bine construit. De asta vor avea parte spectatorii prezenți la Festivalul  ,,Origini, Identitate, Cultură – Întâlniri anuale ale publicului românesc din Dortmund” (Germania), ediția 2019. Actorii Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad vor juca acolo spectacolul “Take, Ianke și Cadîr” de Victor Ioan Popa, în regia lui Laurian Oniga.

,,Continuăm o tradiție care ne bucură. Aceea de a juca în fața publicului românesc din Dortmund. Facem lucrul acesta cu același drag și cu același succes, de mai bine de o jumătate de deceniu. Spectacolele noastre sunt așteptate cu nerăbdare acolo căci, putem să spunem fără să greșim, avem deja un public al nostru la Dortmund.”, spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici”.

Spectacolul care îi aduce pe aceeași scenă pe: Dan Covrig, Ovidiu Ghiniță, Călin Stanciu, Constantin Florea, Robert Pavicsits, Roxana Sabău, Oana Kun, Adriana Ghiniță, Liliana Balica și Elena Ivașcu ajunge în fața publicului din Dortmund, în această seară. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.