Arădenii vitezomani, amendați în prag de sărbătoare

0
354

Arădenii nu se opresc din a face nereguli nici măcar în preajma sărbătorilor. Cu toate că este luna în care lumea stânge banii ca să aibă pentru sărbători, mulți se aleg cu amenzi care poate le mai taie din lista de cadouri.

Așa, în ritmul alert pe care îl au șoferii pe șosele de prin Arad, în ultimele 48 de ore s-au strâns o mulțime de arădeni care au reușit să fie amendați.

Poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere și au și reușit să amendeze câteva sute de arădeni, lucru pe care aceștia îl fac deja zilnic.

La finalul celor două zile, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 317 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 130.000 de lei. Dintre acestea, 88 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 229 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.