Arădenii vor aprinde o lumânare în memoria Alexandrei, fata ucisă la Caracal

0
714

Toată lumea a auzit deja de ceea ce s-a întâmplat la Caracal. Ucigașul care se presupune că a făcut mai multe victime, a fost prins și reținut pentru 24 de ore după ce i-a luat viața și Alexandrei, o tânără de doar 15 ani care avea toată viața înainte și căreia i-au fost luate zilele fără să aibă vreo vină.
Evenimentul a revoltat o țară întreagă după ce Alexandra a sunat nu mai puțin de trei ori la numărul de urgență 112, autoritățile, cumva, ignorând-o. Într-um final, polițiștii au plecat pe urmele ei, dar diferența de 19 ore de la apelul telefonic până la începerea căutărilor a fost fatală pentru tânăra care a sunat cu disperare ca să ceară ajutor.
Astăzi, 27 iulie a.c., în fața primăriei din Arad, se organizează o întrunire a arădenilor revoltați și supărați pe modul în care lucrurile se întâmplă în țara noastră, enervați până peste cap de corupție și nepăsare.
„Iartă-ne, Alexandra!” este numele care i-a fost dat acestei întruniri, un nume în cinstea fetei care și-a pierdut viața într-un mod demn de filmele de groază, făcută bucăți. Până acum, pe rețelele de socializare, mai bine de 200 de arădeni și-au confirmat prezența din fața Primăriei Arad, începând cu ora 19:00, moment în care, cei prezenți vor aprinde o lumânare pentru Alexandra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.