Arădenii vor putea avea parte de relaxarea restricțiilor începând cu 1 iunie

0
572
Cute Females Trying To Protect Themselves From Virus With Surgical Masks

Astăzi, 22 aprilie, la ora 16.00, va avea loc prima ședință a Comitetului interministerial, în vederea relaxării restricțiilor, în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

La această ședință, se vor analiza măsurile menite să genereze reluarea treptată a activităților închise.

Pentru îndeplinirea obiectivului său, Comitetul are următoarele atribuții:

Acesta stabilește domeniile de intervenție și coordonatorii acestora; stabilește acțiunile prioritare și măsurile specifice, la propunerea; ministerelor de resort ori a instituțiilor publice competente; monitorizează și evaluează îndeplinirea atribuțiilor.

„1 iunie este prima bornă pentru revenirea treptată la normalitate”, a declarat premierul Florin Cîțu.

În acest sens, premierul ne-a informat și despre decizia sa, în vederea revenirii la normalitate a României de la data de 1 iunie, declarând că: „Am decis constituirea unui comitet format din reprezentanți ai tuturor ministerelor, a cărui sarcină să fie pregătirea revenirii la normalitate a României începând cu 1 iunie 2021. Această structură va funcționa sub coordonarea prim-ministrului și va colabora cu reprezentanți ai asociațiilor și patronatelor. 1 iunie este prima bornă pentru revenirea treptată la normalitate după perioada pandemiei COVID-19, fixată în condițiile în care lucrurile încep să se stabilizeze din perspectiva situației epidemiologice, iar campania de vaccinare evoluează foarte bine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.