Universitatea ,,Aurel Vlaicu” din Arad a găzduit cea de-a 55-a Adunare Generală a Uniunii Studenților din România, unde a participat și Iustin Cionca președintele C J Arad.

„Universitatea ,,Aurel Vlaicu” găzduiește Adunarea Generală a Uniunii Studenților din România pentru a treia oară, ceea ce arată că există o echipă dinamică, implicată și apreciată la nivel național. O felicit pe doamna rector, prof. univ. dr. Ramona Lile pentru organizarea impecabilă a evenimentului și pentru consolidarea Aradului ca un centru universitar puternic. Le-am transmis tinerilor că am așteptări mari de la această generație, care poate să producă o schimbare atât de necesară în societatea noastră. Îmi doresc ca odată devenind absolvenți, cât mai mulți studenți ai Universității ,,Aurel Vlaicu” să rămână să profeseze și să se dezvolte ca specialiști în Arad. Avem nevoie atât în administrație, cât și în mediul privat, de tineri cu inițiativă, dinamici, dornici să facă performanță.

Consiliul Județean Arad are un parteneriat de succes cu mediul academic, iar cel mai bun exemplu este implicarea mișcării studențești în Festivalul Ghioroc Summer Fest, un eveniment estival dedicat în primul rând tinerilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Reprezentanți din 30 de universități sunt prezenți la Arad pentru a dezbate cele mai arzătoare probleme ale sistemului de învățământ superior și pentru a-și alege viitori lideri la nivel național.

Recomandările redacției