Aradul „arde” și primarul se piaptănă

0
401

Arădenii își plătesc daunele mașinilor din cauza calității drumurilor, iar primarul nostru numără treptele din Parcul Pădurice. 

Cam așa sună vocea cetățenilor noștri, în urma unei analize amănunțite a comentariilor acestora privind munca „asiduă” asupra șinelor de tramvai, care au ajuns să fie „reparate” numai în momentul în care nu se mai putea circula în niciun fel cu tramvaiele prin zona centrului.  

„Și ce dacă e sâmbătă…” a spus primarul Bibarț, păi, și ce dacă e sâmbătă și lucrătorii sunt plătiți dublu, bani sunt, probleme sunt, remedierea acestora persistă, dar nu e destulă, după părerea arădenilor. 

Totuși, este de apreciat implicarea, dar ținem să arătăm și cealaltă față a Aradului, unde oamenii trebuie să fie mai atenți ca niciodată la drumuri, dacă sunt cu mașina sau chiar și fără ea, pentru că în vestul țării, uneori, mai poți nimeri și în canal. 

Mai precis, mulți se revoltă din cauza capacelor gurilor de canal din municipiu, care sar de pe loc ori de câte ori trece vreo mașină pe acolo. Se întâmplă în mai multe cartiere ale orașului, dar este de menționat strada Banu Mărăcine din zona Intim, strada Călărașilor, strada Grigore Ureche din zona Drăgășani. În Intim, un șofer și-a avariat pragul, scutul motor și direcția automobilului, după ce a trecut peste renumitul capac de canalizare din zonă. 

Mai mult, arădenii vin cu rugăminți precum remedierea calității drumurilor din Arad, care se află într-o stare de degradare avansată, dar și cosirea ierbii din cimitirul „Pomenirea”, care, tindem să menționăm că a fost adresată către primar, de o femeie din municipiu, chiar înainte de Paștele Morților și… nu s-a luat nici o măsură în acest sens. 

„Așa ar trebui să arate normalitatea, nu este nimic de lăudat. Nici eu nu sunt lăudat pentru munca prestată. La noi, din păcate, pentru orice se repară în oraș trebuiesc poze, filmări, postări, nu este normal”, a spus un arădean, care se arată indignat de laudele aduse pe internet, atunci când scaunele din parc sunt vopsite sau copacii sunt dați cu var. 

„Și ce dacă este Sâmbătă , haideți vă rog frumos pe str.Grigore Ureche (Drăgășani ) care aparține orașului Arad cu taxe și impozite . Ce dacă-i Sâmbătă ……? Gunoaiele nu s-au strâns de 3 săptămâni , pute pe străzi efectiv, se asfaltează fără să se schimbe canalizarea care este de 100 de ani . Ce dacă-i Sâmbătă ,domnule Primar , ce dacă-i Sâmbătă….”, a mai adăugat un arădean. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.