Aradul are admirația lui Stoichiță: „Mă surprinde entuziasmul unui oraș ce nu are niciun teren de fotbal”

0
453

Numit în funcția de director tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță e deseori pe drumuri pentru a aduna date din toate colțurile țării. Marți, a asistat la „trialul” de la Timișoara pentru completarea loturilor naționale Under 15, 16 și 17, la care au luat parte și 15 jucători din județul nostru, iar, miercuri, a privit de pe margine manșa întâi a semifinalei Cupei României la Under 19, dintre UTA și CFR Cluj.
La Arad, experimentatul antre­nor a fost însoțit de Gheorghiță
Geolgău, de managerul Departa­- mentului de Scouting de la Casa Fotbalului și Florin Iacob, cunoscutul impresar timișorean. La finalul partidei, Stoichiță avea să surprindă un adevăr dureros, dar în același timp pozitiv pentru sportul-rege din orașul nostru.  „Am văzut și ieri și azi jucători interesanți, chiar
i-am și notat pe unii dintre ei. Pe câțiva îi știam deja de la UTA, cei de la CFR sunt puțini mai mici, dar bunicei printre ei.  Dincolo de aceste meciuri de juniori, mă surprinde plăcut entuziasmul de la Arad. Adică e de apreciat ca într-un oraș în care nu există niciun teren de fotbal lumea este – totuși – atât de interesată de acest sport. Apoi, ca UTA să aducă un antrenor ca Laurențiu Roșu și să mai și ia jucători de la Steaua pentru a se bate la promovare este ceva extraordinar pentru Arad”, ne-a mărturisit directorul tehnic federal.
La finalul partidei, Mihai Stoi­chiță chiar s-a îmbrățișat și a schimbat două vorbe cu Laurențiu Roșu, prezent și el în tribunele din Sânnicolau Mic. Cei doi au câștigat un trofeu de campioană a României pentru Steaua în sezonul 1997-1998, primul din postura de antrenor, iar actualul „principal” al UTA-ei, din cea de jucător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.