Aradul are tineri care se implică în politică

0
355

Implicarea tinerilor în viaţa politică este crucială pentru schimbarea culturii politice actuale. Iniţiativele civice, sociale sau culturale ale tinerilor trebuie să de­vină o parte din viața coti­diană.
Politica se învață doar dacă o faci, acumulând zilnic experiență, analizând oportunitățile pe care le ai la dispoziție pentru a participa în procesul de luare a deciziilor, ascultând dife­rite opinii și inclusiv asu­mându-ți anumite conse­- cințe.
Aradul are 290 de tineri pe listele de candidați PNL Arad, 17 tineri pe lista CJ Arad, patru tineri pe lista CLM Arad și un candidat la Primăria Sebiș, în persoana lui Cristian Feieș.
„Sunt recunoscătoare conducerii partidului pentru susținerea acordată tinerilor. Noi, tineretul național liberal nu doar că vom dovedi că suntem viitorul, însă noi, generația altfel, suntem prezentul. Ne dorim să fim o voce pentru tinerii din comunitatea arădeană. Avem energie și determinare și ne dorim să construim alături de ceilalți liberali un județ frumos, modern, performant, un județ în care se vine, nu unul din care se pleacă!” a decla­rat președintele TNL Arad și candidata pe lista PNL pentru Consiliul Județean Arad, Patricia Dinga.

Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012. Tiraj 1240

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.