Aradul era cât pe ce să piardă un subprefect

0
571

Astăzi, în cadrul ceremoniei de oficializare a prefectului Tóth Csaba, de la UDMR, respectiv ai subprefecților Vasile Cătană, de la USR și Doru Sinaci, de la PNL, și-au făcut simțite prezența o droaie de „emoții”, care au venit într-o așa manieră și într-un așa cadru înduioșător, încât, ce să vezi, cei de la București au uitat să amintească fix de Cătană, de la USR.

Mai cu chin, mai cu jale, a ajuns, într-un final, și USR-istul Vasile-Valer Cătană să depună jurământul de subprefect al Aradului, ce-i drept, nu odată cu colegii săi de breaslă, ci după ce au fost luate la rând o bună parte din județe, mă rog, detalii organizatorice sau defecțiuni tehnice, cum doriți să le spuneți.

În consecință, suprefectul Cătană a depus jurământul abia după numirea județului Bacău și asta numai grație lui Lucian Cozma, purtător de cuvânt al Instituției prefectului Arad, care i-a amintit purtătorului de cuvânt de la București faptul că a omis un subprefect, care trebuia să depună jurământ.

Omiterea subprefectului Cătană ar fi venit în urma activării principalului atribut omenesc, și anume uitarea: „Cum aveți și dumneavoastră emoții, așa avem și noi emoții și uităm”, ne declară purtătorul de cuvânt al Instituției prefectului București.

Așa și este. Emoții mari ne cuprind când vine vorba despre Vasile-Valer Cătană, de la USR.

„Domnule Cătană, orice început mai greu ajunge să fie mai bine până la urmă!”, exclamă Tóth Csaba, noul prefect al județului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.