Aradul a intrat pe harta oraşelor „Happy”

1
267

happyHappy in Arad” se numeşte clipul realizat în municipiul Arad, pornind de la ideea cântăreţului Pharell Williams, care şi-a filmat videoclipul melodiei Happy” în diverse locuri din Los Angeles.

În scurt timp de la lansarea videoclipului melodiei Happy”, cu oameni din Los Angeles, care dansează pentru oraşul lor a generat alte zeci de filme realizate în diferite colţuri ale lumii, pe muzica lui Pharrell.

Mai mulţi tineri din Arad şi-au dorit să înscrie şi Aradul pe harta Happy” şi au realizat un astfel de clip.

Conform unui anunţ postat pe o reţea de socializare, filmările de la Arad au avut loc în 1 martie şi au fost organizate de Adrian Rotar și Norbert Szucs.

Mai mulţi tineri s-au filmat dansând în faţa Palatului Administrativ, în Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare, în Parcul Mihai Eminescu, în holul Staţiei CFR, dar şi pe terasa Hotelului Continental, în atelierul creatoarei de modă Arina Varga, la Librăria Scienta, la Atrium Mall, la Segafredo Zanetti Espresso Arad şi la Teatrul de Marionete.

Protagoniştii videoclipului sunt oameni simpli din Arad, care sar, dansează, zâmbesc, manifestându-şi bucuria fiecare în felul lui.

Până acum, în România s-au filmat videoclipuri “Happy” în oraşele Bucureşti, Timişoara, Alba Iulia, Sibiu, Bacău, Braşov, Bistriţa, Brăila, Cluj Napoca, Craiova, Deva, Galaţi, Iaşi, Târgu Mureş, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare. În oraşul Toimişoara au fost realizate două videoclipuri „Happy”, unul dintre ele promovând candidatura oraşului pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

Melodia Happy a lui Pharrell Williams este coloana sonoră pentru filmul de animație Despicable Me 2.

Agenția de publicitate We are from L.A., care a realizat videoclipul melodiei, are oameni foarte creativi, proiectul clipului pentru melodia Happy  fiind declarat unul genial.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.