Momente teribile în această seară în plin centru la Timișoara. Conform realitatea.net, totul s-a întâmplat în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane. O tânără în vârstă de 20 de ani se plimba prin parc împreună cu o prietenă, când și-a făcut apariția fostul ei iubit, un bărbat în vârstă de 31 de ani. Acesta a vrut să vorbească cu ea și a luat-o de lângă amica sa.

În acel moment bărbatul a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa și a înjunghiat-o de mai multe ori pe tânără sub privirile îngrozite ale prieteni ei. Aceasta a fost și cea care a sunat la 112.

La fața locului au ajuns echipaje ale Ambulanței și Poliției. Medicii au preluat-o pe tânără în stop cardio-respirator și au transportat-o la spital, însă în ciuda eforturilor lor, rănile au fost prea grave iar aceasta a murit.

Suspectul a fost prins după trei ore de la comiterea crimei, în Timișoara, de polițiștii de la Judiciar, în timp ce se îndrepta spre Pădurea Verde, pe lângă calea ferată. Cosmin Titiș a fost reținut introdus în arestul Poliției Timiș, urmând să fie audiat de anchetatori.

Timişoara, tărâmul criminalilor

Crima din această seară este a treia în doar patru luni care se petrece în oraşul situat la 50 kilometri de Arad.

În luna iunie, poliţistul Cristian Amariei a fost împuşcat mortal de Ionel Marcel Lepa, un bărbat urmărit internaţional. După câteva zile, după ce a fost prins de poliţişti, Lepa s-a spânzurat în celulă pentru a nu fi maltratat de poliţişti.

O lună mai târziu, în iulie, un alt criminal, Ionel Boldea, a rănit şase persoane, un bărbat fiind omorât.

Individul de 33 de ani a mers în parcul din oraşul Făget, unde, din senin, a atacat un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, care făceau jogging. I-a lovit cu pumnii şi cu picioarele, dar şi cu o bâtă. Ca urmare a loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia a suferit răni grave, fiind în comă.

Apoi, criminalul a plecat cu bicicleta cu care venise în parc către localitatea Temereşti. Pe drum, tânărul a întâlnit un tractor, în care se aflau două persoane, respectiv o femeie şi un bărbat, care mergeau la câmp. Individul i-a bătut şi pe aceştia, apoi, bărbatul s-a întâlnit cu o femeie aflată în cârje, pe care, de asemenea, a lovit-o. La un moment dat, bărbatul a ajuns în curtea unui localnic din Temereşti, de unde a furat o maşină. În momentul în care a dorit să iasă din curte cu autoturismul, individul a lovit cu maşina un alt bărbat.

 

 

  • Aaaa spune:

    Alo, nenea jurnalist, învățăm și noi diferența dintre municipiul Timișoara și județul Timiș? Primele două crime nu au avut loc în Timișoara, ci în Recaș, respectiv Temereşti.

  • Mereg spune:

    Nu cred ca a invatat la grografie asa ceva 😂😂😂

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției