Aradul, lângă o bombă cu ceas – a treia crimă abominabilă, în doar patru luni, la Timişoara

2
880

Momente teribile în această seară în plin centru la Timișoara. Conform realitatea.net, totul s-a întâmplat în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane. O tânără în vârstă de 20 de ani se plimba prin parc împreună cu o prietenă, când și-a făcut apariția fostul ei iubit, un bărbat în vârstă de 31 de ani. Acesta a vrut să vorbească cu ea și a luat-o de lângă amica sa.

În acel moment bărbatul a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa și a înjunghiat-o de mai multe ori pe tânără sub privirile îngrozite ale prieteni ei. Aceasta a fost și cea care a sunat la 112.

La fața locului au ajuns echipaje ale Ambulanței și Poliției. Medicii au preluat-o pe tânără în stop cardio-respirator și au transportat-o la spital, însă în ciuda eforturilor lor, rănile au fost prea grave iar aceasta a murit.

Suspectul a fost prins după trei ore de la comiterea crimei, în Timișoara, de polițiștii de la Judiciar, în timp ce se îndrepta spre Pădurea Verde, pe lângă calea ferată. Cosmin Titiș a fost reținut introdus în arestul Poliției Timiș, urmând să fie audiat de anchetatori.

Timişoara, tărâmul criminalilor

Crima din această seară este a treia în doar patru luni care se petrece în oraşul situat la 50 kilometri de Arad.

În luna iunie, poliţistul Cristian Amariei a fost împuşcat mortal de Ionel Marcel Lepa, un bărbat urmărit internaţional. După câteva zile, după ce a fost prins de poliţişti, Lepa s-a spânzurat în celulă pentru a nu fi maltratat de poliţişti.

O lună mai târziu, în iulie, un alt criminal, Ionel Boldea, a rănit şase persoane, un bărbat fiind omorât.

Individul de 33 de ani a mers în parcul din oraşul Făget, unde, din senin, a atacat un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, care făceau jogging. I-a lovit cu pumnii şi cu picioarele, dar şi cu o bâtă. Ca urmare a loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia a suferit răni grave, fiind în comă.

Apoi, criminalul a plecat cu bicicleta cu care venise în parc către localitatea Temereşti. Pe drum, tânărul a întâlnit un tractor, în care se aflau două persoane, respectiv o femeie şi un bărbat, care mergeau la câmp. Individul i-a bătut şi pe aceştia, apoi, bărbatul s-a întâlnit cu o femeie aflată în cârje, pe care, de asemenea, a lovit-o. La un moment dat, bărbatul a ajuns în curtea unui localnic din Temereşti, de unde a furat o maşină. În momentul în care a dorit să iasă din curte cu autoturismul, individul a lovit cu maşina un alt bărbat.

 

 

2 COMENTARII

  1. Alo, nenea jurnalist, învățăm și noi diferența dintre municipiul Timișoara și județul Timiș? Primele două crime nu au avut loc în Timișoara, ci în Recaș, respectiv Temereşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.