Aradul, loc fruntaș la capitolul gropi, gropane și slalom printre canale

0
384

Aradul oraș frumos și cu potențial, însă, după cum se plâng mulți arădeni, e plin de străzi cu probleme.  Pe multe dintre acestea  sunt lucrări, pe altele doar denivelări și gropi, se plâng  șoferii arădeni. Străzi fruntașe la capitolul ,,cele mai multe gropi”, sunt cam prin toate cartierele. Fiecare zonă din oraș ,,beneficiază” de o stradă cu gropi, din câte povestesc oamenii. ”La capitolul gropi, gropane și slalom printre canale, eu zic doar de două: strada Poetului ,absolut de groază, de la bariera până la cimitirul Uta și strada Tudor Vladimirescu, ultimii 300 de metri înspre Sindicate, e vai și amar”, spune Sebastian.

Raul spune că cele mai proaste străzi din municipiu sunt Praporgescu și Crisan.

,,De la Spitalul Municipal spre Intim, strada Crisan cred și în Micălaca pe Batiștei”, spune Alin.

Horia în schimb spune că ,,străzile Poetului și T. Vladimirescu au scuza că sunt încă în lucru. La celelalte însă e problemă”.

O altă stradă din oraș, care se pare, că este mai rău decât în multe dintre satele județului este strada Agronomului, care după cum spune Octavian este ,, fără asfalt și utilități”.

Razvan povestește că nici în cartierul Bujac lucrurile nu stau mai ,,roz”. ,,Mergeți în Bujac pe strada Independentei și Petru Maior, este jalnic”

Din acest motiv, arădenii nu simt că ar locui într-un oraș civilizat, ba din contră. Multe comune ne întrec la capitolul drumuri și utilități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.