Aradul reprezintă un punct important în 2015 pentru CNADNR

0
572
autostrada 2
Aradul ar putea avea în plus încă 12 kilometri de autostradă

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) are, anul acesta, planuri mari pentru judeţul Arad. Potrivit reprezentanţilor companiei, care au răspuns unor solicitări ale ziarisţilor de la Ziarul Financiar, anul acesta urmează să fie daţi în folosinţă doar 35 de kilometri de autostradă, din care aproape 12 sunt în judeţul Arad, pe ruta Arad-Pecica (zece kilometri) şi Pecica-Nădlac (1,8 kilometri), pentru a face legătura cu Ungaria.

În condiţiile în care pe şantierele deschise în ţară lucrările merg foarte greu, iar diversele tronsoane de autostradă date în circulaţie care trec prin Arad au fost finalizate cu mare întârziere, rămâne de văzut dacă promisiunile vor fi onorate.

În altă ordine de idei mai trebuie spus că pe Autostrada Arad-Timişoara au început din nouă să apară gropile, semn că materialele folosite de constructor au fost de „foarte mare calitate”. Astfel, şoferii care circulă pe această rută trebuie să fie foarte atenţi, pentru a evita producerea unor evenimente nedorite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.