Acuzaţii incendiare aduse în această seară, în cadrul unei emisiuni de televiziune, membrilor familiei lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal. Acuzele difuzate pe postul Antena3 îi vizează în special pe copiii monstrului din Caracal, care locuiesc în judeţul Arad, mai precis în zona Ineului.

Încriminările au venit din partea familiei Luizei Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă. În primul rând, a fost adusă în discuţie reactivarea unuia dintre numerele de telefon ale Luizei. „Am fost anunțat că unul dintre numerele ei de telefon a fost localizat undeva, într-o zonă a Aradului. Asta înseamnă că, pur și simplu, acel număr funcționează. Din punct de vedere legal, procurorii m-au asigurat că acele numere sunt blocate, nu se joacă nimeni cu ele sau n-au fost redistribuite”, a declarat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop. Surse apropiate anchetei a dezvăluit că, la DIICOT, a fost anunțată inclusiv adresa la care s-ar fi aflat cartela, mai exact, în județul Arad, în același județ în care locuiesc doi dintre copiii lui Gheorghe Dincă. Şi mai interesantă a fost dezvăluirea făcută de bunicul Luizei, care a făcut public un mesaj primit de pe telefonul nepoatei sale, în noaptea de sâmbătă spre duminică. „Acum pot fi contactată pe mobil. Am devenit disponibilă“, a fost mesajul primit. Familia fetei a încercat să sune înapoi, însă telefonul fusese închis între timp. Făcând o analogie, rezultă că mesajul fusese trimis din Arad.

O altă acuză extrem de gravă îndreptată împotriva familiei lui Gheorghe Dincă a venit din partea avocatului familiei Melencu, Tonel Pop. Conform acestuia, „în dosar se analizează şi faptul că se planifica asasinarea unor copii“.

De asemenea, a fost pusă în discuţie şi rolul uriaş pe care l-ar fi avut Aradul în problema traficului de minori.

Recomandările redacției