Aradul scârbos, așa cum nu mai vrem să îl vedem

0
2624

În primul rând, ne cerem scuze vouă, cititorilor, pentru că vă prezentăm o astfel de știre și o astfel de imagine. Ne-am gândit mult dacă să o publicăm sau nu. Până la urmă am decis totuși să v-o prezentăm, din următoarea rațiune: este o imagine care se petrece în orașul nostru, în mijlocul nostru, în plin centrul Aradului. Chiar dacă unii consideră că la astfel de „întâmplări“ cel mai bine este să întorci capul în partea cealaltă, considerăm totuși că o astfel de atitudine nu face ca mizeria să dispară, să nu mai fie acolo. Și credem că pentru a scăpa de mizerie, în primul rând trebuie să o sesizăm.

Din păcate, Aradul acela civilizat, educat, cultural, de bun simț pe care l-am moștenit de la părinții și bunicii noștri s-a transformat în ceea ce… se vede. În plin centrul orașului, chiar lângă Tribunal, în văzul a zeci de trecători, un om își făcea nevoile.

În urmă cu doar câteva zile, vineri, în amiaza mare, un alt bărbat în vârstă, se masturba într-un parc dintr-un cartier din municipiul nostru. În pragul vârstei de 70 de ani, un bărbat și-a arătat virilitatea într-un parc din municipiu. Un bărbat de 69 de ani, din satul Nădălbești județul Arad, s-a ales cu un dosar penal, după ce a desfășurat activități cu conotații sexuale, într-un parc situat într-un cartier din municipiul Arad. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Ultraj Contra Bunelor Moravuri”, este știrea pe care am prezentat-o vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.