Plimbatul pe stradă devine un lucru pe care arădenii încep să-l evite, sau cel puțin încearcă să nu îl facă singuri. Din păcate, orașul s-a transformat ușor ușor într-un loc care înfricoșează, un loc plin de oameni periculoși și care sunt o amenințare.
Totul a început cu câțiva oameni care consumau diferite substanțe și se plimbau, fie zi sau noapte, pe străzi. Aceștia agresau de cele mai multe ori verbal trecătorii și reușeau să neliniștească lumea doar prin prezența lor.
Acum avem, pe lângă oamenii din prima categorie, alții care fac orașul să pară unul parcă scăpat de sub control. Este vorba despre acele persoane care decid că au tot dreptul să arunce gunoaie pe jos, să facă dezordine oriunde s-ar afla, să doarmă pe băncile din fața proprietăților și să devină agresivi, atât verbal, cât și fizic atunci când se simt deranjate.
Din nefericire, aceste lucruri se întâmplă în ultimele zile în zona Podgoria și nu numai. Acolo, două persoane au băgat în sperieți pe toată lumea din cauza ieșirilor violente pe care le au. Cu toate că poliția locală a fost anunțată în legătură cu cei doi, momentan problema a rămas nerezolvată pentru că, din câte spun cei care cunosc mai bine situația, chiar și când li se oferă ajutor, cei doi îl refuză și revin la vechile obiceiuri.
Așadar, pentru moment, Aradul rămâne un oraș periculos, un oraș plin cu oameni ai străzii care au pus stăpânire pe toate zonele centrale și un oraș plin de oameni care sunt obligați să suporte tot ceea ce se întâmplă pentru că deocamdată lucrurile sunt scăpate de sub control și par că așa vor rămâne pentru o bună perioadă.

Recomandările redacției