Aradul, toaletă publică pentru un bărbat care și-a făcut nevoile în intersecție

0
699

Străzile principale din Arad arată precum toaletele persoanelor fără adăpost. O nouă zi, o nouă imagine șocantă pentru cei care au trecut prin Podgoria în după-masa zilei de ieri. Aceștia au avut parte de un bărbat care, între cele două semafoare de la trecerile de pietoni din zona Podgoria, s-a oprit în loc și și-a făcut nevoile fiziologice.

Uimiți de ce pot să vadă, martorii au imortalizat acest moment „special“ și au postat videoclipul pe facebook. Pentru că o mulțime de persoane s-au revoltat la adresa celui care a postat, acesta a făcut imediat și o sesizare prin care explica întâmplarea organelor competente.

Și, ca un bonus, chiar în momentul în care bărbatul urina, au trecut și câțiva copii alături de părinți sau bunici. Spre mulțumirea lui, nu a fost prea deranjat de publicul numeros, el a făcut ce avea de făcut și nu s-a obosit nici măcat puțin să se mai ascundă. Imediat ce a terminat, a plecat mai departe în drumul său și nu i-a păsat prea tare de ce spun cei din jur, el fiind evident într-o stare de ebrietate avansată.

Astfel, încă o dată, arădenii pot fi mândri de orașul lor. Libertatea există și este chiar foarte multă, tot felul de lucruri bizare se întâmplă în văzul tuturor și s-a ajuns în stadiul în care ți-e și frică să îți mai scoți copilul la plimbare pentru că va avea parte de asemenea imagini precum cea explicată mai devreme.

Pentru asemenea acte ești luat pe sus imediat în orice oraș civilizat din lume. Se numeste „indecent exposure” plus… Problema este însă mai adâncă la Arad. Se pare ca alcoolul și drogurile au pus stăpânire pe oraș, nu boschetarii și cerșetorii, nu consumatorii, ci aceia care ii aprovizionează. Degeaba ne luptăm cu efectele, atâta timp cât ignorăm cu bună știință cauzele. Probabil însa că interlopii au conexiuni mai puternice ca orășenii… Apropo, în cele mai multe părți din lume, consumul de alcool și droguri, și starea de intoxicație în spațiile publice sunt infracțiuni sancționabile pe loc“, spunea Michael Lovin, un membru al grupului Vocea Străzii Arad România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.