Aradul, transformat în… navă spaţială cu brad în frunte

2
867

Rar găsim o porţiune de drum nu mai lungă de 10 metri fără să dăm în vreo groapă adâncă, înconjuraţi de borduri şi lucrări de mâna a patra sau a cincea, fără spaţii verzi sau parcuri neîngrijite, dar în schimb avem sens. Nu unul logic. Ci, sensuri, dar tot fără legătură cu logica. Este vorba despre sensuri giratorii.

Primăria Arad ne anunţă printr-un comunicat de presă că vom avea parte de sensuri giratorii personalizate. „Primăria Municipiului Arad prin intermediul operatorilor de spaţii verzi a început reamenajarea sensurilor giratorii din oraş. Sâmbătă, 23 februarie, sensul giratoriu de pe strada Horia la intersecţia cu străzile Octavian Goga şi George Coşbuc a fost luat cu asalt de echipele de lucru, care au preferat să intervină în această intersecţie într-o zi de weekend,  când valorile de trafic sunt scăzute. Pentru amenajarea peisagistică a fost folosită piatră decorativă albă, iar în mijloc a fost plantat un brăduţ argintiu. La final au fost instalate indicatoarele rutiere şi elemente de siguranţă reflectorizante. Rezultatul final este unul spectaculos. Municipalitatea dă asigurări că acesta este doar începutul, fiecare sens giratoriu urmând să fie reamenajat“, se laudă Primăria din Brad, pardon, Arad.

Mai departe, primarul Gheorghe Falcă, susţine: „Sensurile giratorii din oraş vor avea un alt aspect. Am început cu intersecţia de pe strada Horia şi vom încerca să personalizăm fiecare sens giratoriu, astfel încât să creştem atât aspectul urban cât şi gradul de siguranţă în trafic“.

Sensurile vor fi verzi, însă nu de la iarbă, ci de la becuri

 

2 COMENTARII

  1. Absoluti toti, dar fara nici macar predecesor al familiilor sa nu fie cumva omis, imi reneg vorba de „-mi rup pula-n voi„ incarcerandu-mi fara repercursiuni madularul atat de adanc incat pana si groapa marianelor din al vostru stomac, ce nu v-a fost secatuit de puterea monetara, sa fie infundata fara degeneric datorita acestui colos ce va ramane stagnat in voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.