Aradul, un oraș parcă uitat de lume din cauza cetățenilor nepăsători

0
514

Nepăsarea celor care locuiesc sau trec prin zona Pieței Catedralei a atins nivelul maxim. În urmă cu câteva zile locul arăta îngrozitor, iar cei ce stau în acea zonă nu se arată suficient de deranjați încât să pună mâna și să curețe. 

Este vorba despre o zonă aflată undeva la mijloc, între locuințe, cu gunoaie și papuci aruncați pe diferite acoperișuri. Marea majoritate vrea ca polițiștii locali să ia atitudine pentru că s-ar presupune că este ceva ce ține de ei. Din păcate, toate acele gunoaie aruncate până acum și care se vor mai arunca de acum încolo nu țin de autorități.

Tot ceea ce ar putea polițiștii să facă este amendarea responsabililor și, în cazul în care zona rămâne la fel și autorii nu se cunosc exact, nimănui nu i-ar conveni să fie amendat pe nedrept. 

Aceste gunoaie aruncate peste tot și lăsate acolo la nesfârșit fac din orașul nostru o groapă de gunoi. Din nefericire, vina este a arădenilor care consideră normal ceea ce fac și care nu se gândesc nici un pic la faptul că orașul nostru se face de râs cu astfel de locuri. 

Cu toate că polițiștii locali au fost chemați în mai multe zone din Arad, aceștia nu au cum să facă prea multe dacă nu există un vinovat. În trecut, știind exact cine a greșit, polițiștii au putut să tragă responsabilul la răspundere. Cu toate acestea, deocamdată, multe persoane fac o defavoare orașului și acestea rămân, din păcate, necunoscute, mai ales din cauza faptului că poate acestea nici măcar nu locuiesc în zonele afectate. 

Singura soluție care le-a mai rămas celor care locuiesc în astfel de zone, în cazul în care nu pot prinde vinovatul, este aceea de a se mobiliza și de curăța chiar ei zona cu toate că acest lucru nu convine nimănui. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.