Aradul va arăta ca în cărțile de povești: am început să producem igluuri

0
2165
Pentru a supraviețui, agenții economici arădeni din domeniul Horeca încearcă să se adapteze vremurilor de pandemie. Cu lacătul pe uși, nu le rămâne decât să găsească variante de a avea condiții afară, sub cerul liber. Pe timp de iarnă, o variantă este ceea a igluurilor, refugii copiate după locuințele din blocuri de zăpadă înghețată, folosite de eschimoși la Polul Nord și adaptate pentru Europa. În formă de dom, încălzite și luminate cu tot felul de beculețe colorate, igluurile dau un aspect de poveste orașului nostru. 
 
În Arad se produc igluuri!
 
Industria arădeană se adaptează și se dezvoltă. În orașul în care se produc tramvaie, troleibuze, componente pentru elicoptere și pentru automobile, acum se produc și ingluuri pentru restaurante și hoteluri. Tot ce înseamnă industrie hotelieră, a restaurantelor și cafenelelor – HoReCa, are acum șansa să se dezvolte și să se adapteze noilor condiții.
„Felicitări arădenilor cu inițiativă și creativitate care vin cu soluții eficiente și în conformitate cu toate normele sanitare“, spune europarlamentarul Gheorghe Falcă. 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.