Aradul va găzdui două cross-uri cu premii în valoare de peste 6000 de lei

0
288

La sfârșitul acestei luni, mai exact pe data de 31 iulie va avea loc unul dintre cele mai mari evenimente sportive din ultima perioadă. Este vorba despre proiectul „Încurajare la mișcare“, un proiect realizat de către Ruben Stoia, Grațiana Leucuța, Adriana Eunice Lazăr, în parteneriat cu instituțiile din Arad, INTECO HOLDING și mulți alți sponsori.

Proiectul este dedicat arădenilor și sportului arădean astfel încât oamenii să poată cunoaște noi discipline în compania unor mari campioni arădeni precum: Marius Copil, Dennis Man, Gabriel Bozan, Cipri Rus, Florin și David Otvoș și mulți alți campioni din diferite sporturi.

În data de 31 în fața primăriei din Arad vor fi amplasate diferite standuri, iar cei interesați vor putea afla ce stă în spatele fiecărui sport.

Tot în 31 iulie vor exista și două cross-uri, dintre care unul este dedicat sportivului Florin Mureșan care a suferit un grav accident, iar acum este în recuperare. Traseul celor două cross-uri va începe la Primărie va continua în Podgoria – Teatru, înapoi la Primărie.

Premiile vor fi pe măsura, fiecare participant va beneficia de suplimente și multe alte atenții din partea organizatorilor. Iar pentru locurile unu, doi și trei masculin și feminin se acordă premii în valoare de 1500, 1000 respectiv 500 de lei, vorbim astfel despre o competiție unde totalul premiilor depășește 6000 de lei.

Înscrierea în competiție este gratuită și se face pe baza unui formular găsit pe site-ul nostru. De menționat este că pentru participarea la competiție este necesară testarea anti-COVID sau vaccinul cu schema la zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.