Arbitrii care au dezavantajat UTA, pedepsiți! Grădinariu: „Se dorește un arbitraj de bun simț”

0
597

UTA a fost dezavantajată de arbitri în primele trei partide din acest sezon, elevii lui Ionuț Popa fiind privați de un gol valid în prima etapă și de trei-patru lovituri de pedeapsă în partidele cu Farul și Brăila.

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Ripensia, Codru Grădinariu a făcut câteva precizări cu privire la acest subiect. „Asistentul care ne-a anulat golul la meciul cu Daco-Getica (n.a Florian Vișan) nu a mai arbitrat, iar centralul de la partida cu Farul (n.a Paul Unimătan) de asemenea este suspendat. Acum am trimis la Federație un colaj cu fazele din meciul de la Brăila și așteptăm să vedem ce decizie se ia și în cazul <<centralului Marcu>>. În urma unei întâlniri avute la București cu Zoltan Szekely și Alexandru Deaconu, ni s-a transmis că se dorește un arbitraj de bun simț și ne-a confirmat că evoluțiile mai puțin bune sunt chestiuni legate de vocația sau de valoarea arbitrului, nimic intenționat. Avem mare încredere, pentru că în FRF sunt oameni foarte tineri care vor să creeze un climat profesionist” au fost cuvintele directorul general utist.

Asupra acestui subiect s-a pronunțat și antrenorul secund Cristi Păcurar, care, totuși, a insistat pe problemele legate de finalizarea jocului în rândul echipei „roș-albe”. „Evident că apare o stare de nemulțumire între jucători cu toate aceste greșeli de arbitraj, dar, înainte de toate, sunt nemulțumiți de ei că nu au reușit să înscrie. Treaba noastră ca antrenori este doar să îi ducem  pe fotbaliștii noștri în fața porții. Nu dorim să fim avantajați, vrem doar să ni se dea ce e al nostru. Dar, dacă băgam mingea în poartă la Brăila, nu mai conta câte penalty-uri ne-ar fi refuzat arbitrii”, a menționat „secundul” lui Ionuț Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.