Imediat ce a fost deschis subiectul arbitraj în UTA – Mioveni (scor 1-1), Marius Stoica și-a manifestat frustrarea strânsă de câteva partide. Și nu doar tehnicianul argeșenilor a protestat vehement la unele decizii ale lui Horia Mladinovici, ci și restul „oficialilor” din jurul său.
„Suntem vânați de arbitri și nu o spun doar de dragul de a spune. Am avut trei partide în care s-au dat penalty-uri împotriva noastră, chiar acasă, în minutele de prelungire. La Buzău s-a dat tot așa, poate deranjăm prin jocul nostru. Nu vreau eu să fac analiză, dar nu s-a cântărit în egală măsură. Din minutul 80, arbitrul și-a schimbat maniera și a dus jocul spre o remiză”, a considerat Stoica. Mai mult tehnicianul oaspeților de astăzi, a fost convins că echipa sa a fost privată de o lovitură de la 11 metri. „Dacă Iacob spune că a fost contact…Iacob mi-a spus mie că a avut contact cu atacantul Balint, dar arbitrul nu a dat, asta e situația. În schimb, eu primesc acasă împotriva mea și pierdem puncte în minutul 80, 93. De ce, că am făcut joc bun și mereu am marcat primii? Poate deranjăm acolo sus”, a adăugat „principalul” celor de la CS Mioveni.
Dacă Laszlo Balint nu știa nimic despre așa-zisa „spovedanie” a goal-keeperului său, la final, Florin Iacob a lămurit lucrurile: „Nu i-am zis lui Marius Stoica că a fost penalty. Nici nu am vorbit cu el despre acea fază. Vali Balint a zis că l-am atins și eu i-am spus că l-am mângâiat, dar nu a fost penalty”.

Recomandările redacției