Arbitrul Mircea Ardelean, în lotul monitorizat pentru prima ligă

0
613

În curând, Aradul ar putea avea doi arbitri în primul eșalon fotbalistic al țării și ambii „centrali”. După testele susținute la Cheile Grădiștei, dar și ultimele rapoarte întocmite după partidele conduse în eșalonul doi al fotbalului românesc, Mircea Ardelean a fost inclus în lotul ce va fi atent monitorizat pentru promovarea în elită.

Primul pas este participarea la ședința de joi, de la Casa Fotbalului, condusă de Kyros Vassaras, șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor și Alexandru Deaconu, director de dezvoltare în cadrul aceleași comisii. „Ne bucurăm pentru Mircea, sperăm să-l vedem în curând arbitrând și meciuri din Liga 1. Aradul îl are deja pe Ovidiu Hațegan la cel mai înalt nivel, iar Ardelean ar putea să-i calce pe urme. Trebuie să rămână la fel de serios și bine pregătit la toate capitolele și să nu uite că e ușor să ajungi sus, dar mai greu este să te menții acolo”, a explicat Răzvan Cadar, șeful Comisiei Județene de Arbitri Arad.

Ardelean a debutat în prezenta ediție a Ligii a 2-a, cu meciul dintre Energeticianul și Luceafărul Oradea, câștigat cu 4-0 de gazdele din Valea Jiului. Arbitrul arădean are 27 de ani și a intrat în branșă de aproape un deceniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.