ardeleanÎn primele meciuri oficiale ale sezonului, Eugen Trică l-a ignorat pe Florin Ardelean, preferându-l pe Neagu în centrul defensivei lângă Țabără. Însă, cu ASA Târgu Mureș, antrenorul arădenilor a optat pentru fotbalistul crescut de FC Marcel Băban Jimbolia și acesta s-a achitat excelent de sarcini.
Meciul de sâmbătă dimineață a însemnat și debutul fotbalistului de 19 ani în Liga a II-a. „Cu siguranţă, e mai greu la acest nivel, dar sunt conştient că trebuie să muncesc şi să îmi fac treaba cât mai bine. Mi-am dorit demult timp să intru, să mi se ofere şansa să joc, dar așteptarea a meritat. Antrenorul mi-a spus să fiu concentrat, calm şi să joc foarte simplu şi o să fie bine. Îi mulţumesc că a avut încredere în mine”, a spus Ardelean la finalul confruntării cu mureșenii.
Întrebat de aspectul partidei, dar și de faza fatală din minutul 90+4, tânărul fundaș a adăugat: „S-a jucat bine, meritam victoria. Dacă continuăm tot aşa o să fie bine. La faza penalty-ului am fost aproape și am văzut clar totul. Bumba a trecut de doi jucători, iar apoi a venit Santa, dar nu l-a atins. Bumba s-a aruncat în careu, nici vorbă de 11 metri, a fost simulare clară”.  În fine, timișoreanul a avut o mențiune specială și pentru fani: „Publicul a fost excelent. I-am simțit alături de noi, ne susţin, iar asta în­seamnă foarte mult”.

Recomandările redacției