Arest preventiv, la Tribunalul Arad, pentru botoșăneanul prins în județul Cluj, chiar în timp ce vindea ecstasy „la greu”

0
417

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus, la data de 17.08.2021, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, în vârstă de 32 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de droguri de mare risc în formă continuată.

La aceeași dată, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să comercializeze, pe raza județului Cluj, cantitatea de 1.013 comprimate ecstasy, în schimbul sumei de 1.000 euro și 7.500 lei.

Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza județului Botoșani, în urma căreia au mai fost descoperite alte aproximativ 1.600 comprimate ecstasy, deținute de către inculpat în scopul comercializării.

În cursul zilei de miercuri, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

„Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.